Specialisaties
Tekst en blog

Tekst en blog

Passende teksten met opvallende titels

Nederlandstalige en Engelstalige teksten mogelijk

Gebruik van relevant beeldmateriaal

Schrijven en redigeren van teksten en blogs

Wilt u pakkende teksten voor uw website, nieuwsbrief, brochure of blog laten schrijven? Media Shapers helpt u graag.

Teksten

Elke tekst is anders. Bij het schrijven van een tekst bekijken we het doel en de doelgroep(en) van de tekst. Daarna bepalen welk communicatiemiddel het meest effectief is om uw doel en doelgroep te bereiken. Een advertentie heeft bijvoorbeeld een andere lading dan een nieuwsbrief of webtekst. We stemmen met u af welke boodschap we over gaan brengen. Het schrijven gaat daarna vanzelf.

Blogs

Een blog moet de doelgroep aanspreken, autoriteit uitstralen en geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines. Ook is het belangrijk dat het blog pakkend geschreven wordt. De lezer moet de tekst kunnen scannen. Media Shapers schrijft blogs in de stijl van uw bedrijf. Daarnaast promoten we de teksten via de kanalen die u gebruikt (zoals uw website en social media kanalen).

Voor ons is het fijn als we samen met u de onderwerpen en inhoud van de blogs bedenken. U bent tenslotte de expert binnen uw vakgebied. Het enige wat u hoeft te doen, is uw kennis en ervaring met ons te delen. De rest doen wij!

Teksten of blogs laten redigeren

Natuurlijk kunt u uw teksten ook zelf schrijven. Vindt u het prettig als uw teksten na het schrijven gecontroleerd worden? Dan mag u ze altijd naar ons mailen. Wij kijken naar zinsconstructies, stijl, taal, inhoud en doeltreffendheid. 

Wilt u het schrijven of redigeren van teksten uitbesteden?

Bel of mail ons voor de mogelijkheden. We helpen u graag.